Anime perusteellisesti

Persikan tyttö - Funimations Hidden Gem

Peach Girl on romanttinen anime, joka juoksi alun perin 8. tammikuuta 2005 - 25. kesäkuuta 2005 ja seuraa Japanin lukion opiskelijan Momo Adachin tarinaa. Momo on vedonnut Kazuya Toujikamoriin tai "Tojiin", kun hän viittaa häneen, mutta hänen niin kutsuttu paras ystävänsä Sae (Tsai) Kashiwagi asettaa tämän rakkauden jatkuvasti oikeudenkäyntiin. Sae käyttää oveluutta ja manipuloi koko koulua uskomaan häntä, jotta hänellä olisi asioita omalla tavallaan ja varastaa Toji Momolta.

Yleiskatsaus

Tarina syvenee toisinaan uskomattoman syvälle ja on helppo sympatisoida yhtä hahmoa, koska me vain katsojat ja Momo tiedämme ainoan totuuden Saeista tarinan alussa. Tekniikat ja menetelmät, joita Sae käyttää saadakseen ihmiset uskomaan, että hän on todella viihdyttävä, ja olen hyvin kiitollinen, että annoin tälle puoliksi retro-animelle mahdollisuuden.

Päähenkilöt

Peach Girlin päähenkilöt olivat erityisen miellyttäviä ja mielenkiintoisia, he olivat myös ainutlaatuisia. Jokaisella hahmolla oli omat ongelmansa ja erilaiset persoonallisuutensa. Pidin siitä, kuinka Kairi oli alun perin erittäin ärsyttävä ja vitsaili, mutta minulla oli toinen puoli, joka oli vakavampi ja huolehtivampi. Tämä oli hieno lisäys hänen hahmoonsa ja auttoi kertomusta sekä antoi Momolle liittolaisen aiemmissa jaksoissa. Sae teki suuren antagonistin, jos haluat, vaikka hänen motiivejaan tutkitaan. Momo jopa kutsuu häntä "Super Saeiksi", koska hän on äärimmäisyyksiä, ja se on erittäin sopiva.

Ensinnäkin meillä on Momo Adachi, 17-vuotias lukion opiskelija Japanissa. Momo on miellyttävä henkilö, jolla on merkittäviä persoonallisia piirteitä, jotka ovat ihailtavia. Hän on ystävällinen, hauska, houkutteleva ja omaa hyvää moraalia.

Ei ole paljon siitä, että hänestä ei pidä, mutta siksi Saein levittämät valheet ovat niin vaikuttavia, koska ne ovat niin epätodellisia. Tämä todella vaikuttaa ja testaa Momon luonnetta, kun näemme, kuinka hän reagoi näihin huhuihin hänestä. Se on hieno tapa näyttää hahmojen ominaisuuksia asettamalla ne tällaiseen tilanteeseen.

Seuraavaksi meillä on Kazuya Toujikamori, joka on Momon rakkauden kiinnostus. Hän toimii enimmäkseen tietyllä tavalla sarjan aikana, eikä hänen hahmonsa todellakaan muutu niin paljon.

Toji on huolestunut Momon huolesta Sae: sta ja hänen levittämistään valheista. Tämä jättää Momolle tuskin mitään vaihtoehtoja, ja hänen ainoa ystävänsä näyttää olevan Kairi, kun Toji vie Saein puolelle suurimman osan ajasta ja joutuu hänen manipuloinninsa uhriksi.

Hänellä on hyvä puoli ja hän on tavallisesti symboli, hänellä on hyvät aikomukset ja hän rakastaa Momoa, tämä ei kuitenkaan pysäytä Saeia.

Kolmas on Kairi Okayasu, jolla on 3 puolta, toinen, jonka vain Momo näkee, mikä oli mielestäni erittäin mielenkiintoista. Kairi toimii aluksi vitsillisellä vakavalla tavalla, joka näyttää olevan hyväksi Momolle.

Kairi haluaa vain hänen olevan onnellinen ja on selvää, että hän on myös rakastunut häneen. Vaikka hän tietää, että hänellä ei voi olla häntä, hän silti tukee häntä ja antaa hänelle jopa neuvoja Tojista ja Saeista.

Kairi on erittäin tärkeä ja ihailtava hahmo sarjassa, ja se antoi minulle todella jotain, johon investoida hänen kanssaan hahmona.

Viimeinen on Sae (Tsai) Kashiwagi, joka toimii sarjan pääantaganistina, eikä poika pettynyt. Hänen suunnitelmiinsa kuuluvat oveluuden ja suunnittelun tasot ovat melkein käsittämättömiä.

Sae pelaa kaikki luokan jäsenet omaksi eduksekseen ja käyttää muita hahmojen emotionaalisia laukaisijoita aseina omaan voittoonsa.

Hän tekee suuren antagonistin, kuten sanoin, ja hänen motiivinsa liittyvät suosioon, mustasukkaisuuteen, kateuteen ja häpeään, mikä tekee hänestä erittäin julman hahmon.

Juoni

Peach Girl -tarina on melko yksinkertainen ja helppo seurata antamatta liikaa. Alkuperäisen tarinan välillä on kuitenkin joitain keskeisiä juonimuutoksia ja alakerroja. Kerronta viipyy nopeasti toisesta alakerrasta toiseen, ja sitä voi olla aika vaikea käsitellä.

Jokaisen jakson yleinen kertomus ja sisältö on kuitenkin yleensä tiivistetty seuraavan alussa, mikä tekee edellisen jakson tapahtumista ja mitä tapahtuu yleensä helposti. Se alkaa melko yksinkertaisella tavalla, Momolla on parkittu iho, joten Sae levittää huhun, että Toji tykkää vain ruskettuneen ihon pojista, mikä saa Momo uskomaan, että Toji ei koskaan pidä hänestä ja hän yrittää kovasti olla saamatta aurinkoa tämän jakson aikana.

Vasta kunnes hän saa selville, että Toji ei välitä tästä ja sitten totuus paljastetaan. Sae näyttää saavan iloa tällaisista asioista ja rakastaa sitä, kun näin tapahtuu Momolle. Hän myös manipuloi koko koulua aina uskomaan häneen, koska hän pelaa uhria yksinkertaisesti itkemällä, kun ihmiset eivät ole hänen puolellaan tai täysin vakuuttuneita. Tämän jälkeen Sae vakuuttaa Tojille (joka ei ole koskaan suutellut tyttöä aikaisemmin), että hänen on harjoiteltava häntä ennen kuin pakotetaan itseään Tojille heti, kun äiti on hänen takanaan. Ilmeisesti Toji ei nähnyt Momoa, mutta Sae näki, ja tämä oli kaikki osa hänen suunnitelmaansa.

Merkkiristiriita

Tämän kohtauksen jälkeen Momo on ilmeisesti hyvin järkyttynyt ja kysyy, miksi Toji tekisi tällaisen. Kairi lohdutti häntä koko ajan. Se muodostaa suuren ristiriidan neljän päähenkilön välillä ja koska me (katsojat) tiedämme totuuden, on erittäin jännittävää nähdä Momon reaktio koko tilanteeseen, kun tiedämme totuuden. On hienoa kirjoittaa ja se todella pitää sinut katsomassa.

Koska Momo on monin tavoin houkutteleva hahmo, on erittäin helppoa myötätuntoa hänelle, mikä saa Sae-antagonistin toimimaan niin hyvin. Syynä tähän on se, että ainoat ihmiset, jotka tietävät totuuden, ovat katsojat, Momo ja Kairi, sen loistava kirjoitus ja hahmot yhdessä vuoropuhelun kanssa vain edistävät tätä.

Asia on, että riippumatta siitä, kuka moraalisesti väärässä Sae on tekoissaan, hän pystyy aina palaamaan ja kääntämään kertomuksen eduksi. Hän on räikeästi kateellinen Momolle, ja tämä luo suuren konfliktin näiden kahden välillä.

Loistava kaikkinainen rakkaustarina

Syy Peach Girlin konfliktiin johtuu usein rakkauden teemasta. Momolla on syvä rakkaus Tojia kohtaan, ja Sae näkee tämän. Hän ei voi ymmärtää miksi, vaikka hänellä olisi kaikki mitä haluaa, koko koulu Momoa vastaan, jopa supermallipoikaystävä ja kaikki, jotka uskovat häntä olevansa edelleen tyytymätön. Syynä tähän on se, että Toji antaa Saeille sen, mitä hänen toinen poikaystävänsä ei voi. Sae ei ole edes rakastunut häneen (tietysti) käyttää häntä eduksi.

On ilmeistä, että Sae näkee, että vain hänellä ei ole sellaista, mitä hän haluaa, on Momon ehdoton rakkaus Tojilta. Sitten hän tiivistää, että ainoa tapa päästä ulos tyytymättömästä onnettomasta ja rajaviivasta tilastaan ​​on varmistaa, että Toji ja Momo eivät ole yhdessä. Koko tämän ajan meille annetaan pieni kohtaus, jossa Kairi lohduttaa häntä nähdessään, että hän on järkyttynyt.

Jätä vastaus

Translate »
%d bloggaajat näin: